Nagelstudio Beauty art

Gelnagels, acrylnagels, nagelbijt-arrangementen.

Mani Q gellak

Mani Q is het product voor de versteviging van de natuurlijke nagel.

Met Mani Q heeft u 4 tot 5 weken lang:

- Uitermate stevige nagels

- Perfecte kleur en spiegelglans

- Zonder inscheuren, afbladderen of splijten

- Zeer elastisch en dus sterke nagels

Gelnagels

Perfect glanzende nagels die tot wekenlang blijven zitten? Dan zijn gelnagels de uitkomst. Ze worden onder andere gebruikt voor verlengingen en dienen als tegenhanger van de acrylnagel. Voor gelnagels gebruik ik een speciale stof die hard wordt onder ultraviolet licht. Na elk laagje droog ik je nagels in een speciale lamp om de stof uit te harden. Hierbij zijn eindeloos veel mogelijkheden en daarbij staat je eigen keuze voorop.

Nagelbijt-arrangementen

Het gezonde nagels arrangement is speciaal voor mensen met:

 • drang tot nagelbijten
 • dunne nagels
 • breekbare nagels
 • korte nagels
 • beschadigde nagels

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Vaak is het niet mogelijk om in bovenstaande gevallen direct een set kunstnagels te kunnen aanbrengen. Dit kan door verschillende oorzaken komen en deze moeten eerst verholpen/verbeterd worden om ervoor te zorgen dat de nagels weer gezond, sterk en lang worden. Wanneer u er toch voor kiest om een set kunstnagels te laten plaatsen wanneer de nagels dit eigenlijk niet aankunnen, dan krijgt u lucht onder de nagels, een snelle uitgroei en zelfs de kans dat de kunst nagels volledig afbreken. De behandelingen zijn daarom niet alleen goed voor uw nagels maar ook voor uw beurs. U zorgt er namelijk voor dat de gel of acryl beter houdt op uw nagels waardoor u niet iedere week hoeft terug te komen maar 2-3 wekelijks. Tijdens het arrangement wordt doelgericht gewerkt aan een passende oplossing om de nagels weer gezond te maken, dit is een effectieve en intensieve behandelingskuur van 6 weken waarin u wekelijks moet terugkomen. Wekelijks zult u een manicure behandeling krijgen voor nagels en handen en de nagels worden verstevigd met acryl om ze te verharden en te beschermen zodat ze beter kunnen gaan groeien.
Bij het verstevigen zijnuiteraard diverse keuzes betreffende color acryl, nail art, stickers, steentjes e.d. mogelijk tegen een minimale meerprijs.

Manicure

Nieuwe set acryl 55 euro.

Gelish kunt u vergelijken met een permanente nagellak die 3 tot 6 week blijft zitten op de natuurlijke nagels. v 25.00 euro!!!

Manicure is het verzorgen van de handen en nagels. De nadruk ligt op de conditie, stevigheid en het onderhoud van huid en de natuurlijke nagel. Zowel voor dames als voor heren is hand- en nagelverzorging een essentieel onderdeel van de dagelijkse verzorging.
Handen hebben dagelijks veel te verduren van wind, zon, water, schoonmaakmiddelen en andere invloeden. Bescherming en ondersteuning van de huid van de handen is daarom noodzakelijk. Maar een manicurebehandeling beschermt, verzorgt en hydrateert niet alleen uw handen, het is tevens een aangename en ontspannende behandeling.
Een periodieke manicurebehandeling is echt geen overbodige luxe, ideaal om de natuurlijke conditie van de nagels, de huid erom heen en de handen op peil te houden. Zowel mannen als vrouwen zullen er baat bij vinden.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Valeria & haar stilleten

De behandeling bestaat uit de volgende stappen:

 1. Desinfecteren van de handen en nagels
 2. Nagels in het door u gewenste model vijlen (en eventueel polijsten)
 3. Nagelriem- en matrixmassage met nagelriemolie
 4. Verzorgen van de nagelriemen en het verwijderen van eventuele velletjes
 5. Handscrub
 6. Hand- en onderarmmassage met een verzorgende creme
 7. Daarna worden uw nagels gelakt met blanke lak

De manicurebehandeling kan uitgebreid worden met een paraffinebehandeling en kleur lak.

Paraffinebehandeling

Uw handen worden ondergedompeld in een warme, wasachtige stof (paraffine), waardoor zich een soort waslaagje om uw handen vormt. Om de warmte goed vast te houden, krijgt u dunne plastic handschoenen aan met daar overheen badstofhandschoenen. De warme paraffine opent de poriën, zodat afvalstoffen worden verwijderd. Ook stimuleert het de bloedcirculatie, waardoor de elasticiteit en structuur van uw huid verbetert. Er vindt een dieptereiniging plaats die uw handen een verzorgder en daardoor jonger uiterlijk geeft. Na een paraffinebehandeling voelen uw handen weer heerlijk zacht aan!

Bruidsnagels

Uw nagels zien er op die geweldige dag uiteraard fantastisch uit! Of u nu uw eigen natuurlijkenagels of een mooie verlenging wilt door middel van het plaatsen van kunstnagels, leuke originele bruids-nailart of een naturel french manicure, er is heel veel mogelijk. De gelnagels worden enkele dagen voorafgaand aan uw trouwdag geplaatst. In overleg bekijken wij samen wat de beste bij u past. Leuk voor bruidjes is 'French Manicure' dit is een nagel met een roze nagelbed en een mooie witte top. Natuurlijk ook te versieren met bijvoorbeeld een of meerdere Swarovski steentjes.

TIP: Mocht u open schoenen dragen, 'French Manicure' staat ook heel erg leuk op de teennagels. Neem contact op om een afspraak met mij te maken voor uw bruidsnagels. Bruidegom, bruidskinderen en (schoon)moeder krijgen 10 % korting. Lever na uw trouwdag een mooie foto in van uw hand(en) en u ontvangt van mij een nabehandeling geheel gratis zodat ook na de huwelijksdag uw nagels er tip top uitzien.

Bruidskapsel

Je gaat trouwen. Van harte gefeliciteerd! Hoe zorg jij ervoor dat je prachtig zal stralen op die bijzondere dag? Je zoekt natuurlijk een professional die gespecialiseerd is in mijn studio, iemand die een prachtig Bruidskapsel kan creeren en een bijzonder mooie Bruidsmake-up. Een echte specialist! De service is fantastisch. Alles perfect in harmonie op elkaar afgestemd gewoon bij jou aan huis!

Nagelstudio in leiden: Acrylnagels, gelnagels, kunstnagels, acrylnagels naturel, gelnagels french manicure, acrylnagels french manicure, gelnagels naturel, gellak Q, acrylnagels lichtroze, acrylnagels of gelnagels, acrylnagels parelmoer, acrylnagels babyboom, gelnagels.