Afslankstudio in leiden. CRYOLIPOLYSE : Vet verwijderen door bevriezen vetcellen.

Thermo Cryolipide behandeling.

De nieuwste uitvinding op het gebied van plaatselijke figuurcorrectie voor definitief verwijderen van vetcellen, d.m.v. koelen en verwarmen met cryo behandeling.d.m.v. Lipolyse methode vetverbranding door koeling is een fysiologisch proces, dat plaatsvindt om energie op te wekken in het lichaam. Vetten (hetzij afkomstig uit voeding, hetzij opgeslagen in het lichaam) worden ( verbrand d.m.v. koeling) en omgezet in energie . Ideaal voor buik, benen, billen. Na slechts 1 behandeling tot 20 pr reductie in onderhuids vetweefsel!

CRYO VETCELLEN BEVRIEZEN

Slank door Vetcellen bevriezen! Weg met die rol op je buik. Ga voor strakke billen, slanke bovenbenen en laat die onderkinnen verdwijnen als sneeuw voor de zon. De cryo21-therapie bevriest de vetcellen: met direct en blijvend resultaat. De Cryo werkt met een kop van -8 graden. De temperatuur van de huid gaat in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het erg koud aanvoelt. De vetcellen kunnen niet tegen deze kou, daardoor zullen ze gaan kristalliseren. Vervolgens verlaten deze vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier. Zodra de vetcellen verdwenen zijn komen ze niet meer terug. U bent dus definitief verlost van de vetcellen op de plaats waar de huid behandeld is. Heerlijk toch?!

Tarieven

Cryo behandeling 100 euro voor 45 minuten, (buik, heupen, rug, knien, mannenborsten, benen, lovehandels, onderkin, boven armen)

Dubbele onder kin behandeling.

UW KAAKLIJN VERST RAKKEN EN VERSTEVIGEN

Naarmate we ouder worden, verslapt niet alleen onze huid, ook de botstructuur verandert. En dat heeft zijn uitwerking op de kaaklijn. De wangen zakken wat uit en het gezicht verliest zijn oorspronkelijke, mooie V-vorm.

De eerste invasieve sculptuur effect behandeling voor het gezicht ( dubbel kin) , met vet afbrekend effect en voor gelijktijdige lift en herstel van de teint.

Sinaasappelhuid behandeling- 65 euro

Nu bestaat de mogelijkheid om het Sinaasappelhuid behandelen op ongewenste plaatsen zit op een vrijwel pijnloze en inspanningsloze manier te verwijderen.

CAVITATIE

Reken definitief af met uw probleemzones. Cavitatie maakt het mogelijk om op volledig pijnloze manier vetcellen definitief te verwijderen. Figuurcorrectie zonder chirurgische ingreep. Cavitatie is oplossing voor definitieve afrekening met hardnekkige vetophopingen met de allernieuwste techniek op dit gebied stabiele cavitatie. Wij verkrijgen het gewenste figuur op plaatsen waar u het wilt. In de m eeste gevallen heeft men 4cm omtrekvermindering na de eerste behandeling. De welbekende vetophopingen die ook na veel sporten en lijnen maar niet verdwijnen, kunnen met stabiele cavitatie wel worden bestreden. Krachtig en veilig met het effect van liposuctie, maar dan zonder littekens en pijn. Dit alles zonder herstelperiode en met een blijvend resultaat. Cavitatie zorg er voor dat de celwanden van cellulites wordt afgebroken waardoor ze de vetcellen vrijkomen. Die daarna worden afgevoerd en vervolgens voledig afgebroken.

Omdat het lichaam niet hele grote hoeveelheden met vetcellen tegelijk kan afbreken, kan deze behandeling ook maar op kleine gedeelten van het lichaam tegelijk worden gebruikt. Deze methode is dus erg geschikt voor de zogenoemde probleemzones. De kleine vetophopingen op de heupen, onder de billen, de dijen, buik of de rug. Mensen die last hebben van cellulitis, zullen ook veel baat hebben bij een Cavitatie behandeling. Om het resultaat helemaal naar wens te krijgen zijn vaak meerdere behandelingen nodig. 1 keer in de 10 dagen.

Hoe werkt het?

Door middel van geluidsgolven 40 kHz worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door deze zogenaamde cavitatie worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van vetcellen vrij, die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgebroken en uiteindelijk afgevoerd. De hoeveelheid vet die vrijkomt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken . Dit houdt in dat per behandeling een a twee zones behandeld kunnen worden.

Voor wie is Cavitatie geschikt?

Cavitatie is in principe geschikt voor iedereen, toch zijn er indicaties waarbij cavitatie niet mogelijk is. Contra-indicaties zijn onder andere obesitas, ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, hartproblemen, diabetes, metalen prothesen nabij de te behandelen gebieden of stofwisselingsziekten. Zones die niet behandeld mogen worden zijn hoofd en hals, oksels, anale zone, knieholte, handen, gelaat, decollete, borst, genitale organen, enkels en voeten

Voor en na de behandeling

Na de behandeling met cavitatie kunt u direct uw dagelijkse bezigheden voortzetten. Wij bevelen voldoende water te drinken 1,5 liter per dag. Sporten is ook gewenst in combinatie met goede voeding om de resultaat te bevorderen.

De getoonde prijzen zijn per behandeling.

Hele buik 100,00

Buik onder of boven 65,00

Dijen binnen of buiten 65,00

Billen 100,00

Knie 65,00

Kuiten 65,00

Armen 65,00

Boven rug 100,00

Taille 65,00 euro.