Schoonheidssalon Beauty art in Leiden.

Haaruitval behandeling

Haaruitval behandeling in het kort.

Versterkt haarwortels

Stimuleert nieuwe haargroei

Stopt haaruitval

Maak het haar gezond en glanzend

Geschikt voor alle haartypes. Haaruitval behandeling bij haaruitval is een succesvolle behandeling. Het remt haarverlies en herstelt nieuwe haargroei.

U mag tot 8 uur na de behandeling geen sport beoefenen, geen sauna bezoeken of uw haar wassen.

Met het verven van uw haar moet u minimaal 48 uur wachten. Hoe vaak moet er behandeld worden?

Hoe vaak moet er behandeld worden?

Wanneer u start met de Haargroei zullen wij dit adviseren in kuurvorm.

Uw haren zitten namelijk in verschillende fases van de groeifase tot de uitvalfase en in die 10 behandelingen zullen dus alle haren behandel worden.Als onderhoud adviseren wij 1 behandeling in de 3 tot 6 maanden.

Behandeling MAN

Voor mannen betreft het 6 behandelingen. Vier weken, iedere week één behandeling en vervolgens twee behandelingen om de twee weken. Totale behandelduur is daarmee 2 maanden.

Behandeling VROUW

Voor vrouwen betreft het 8 behandelingen. Vier weken, iedere week één behandeling en vervolgens vier behandelingen om de twee weken. Totale behandelduur is daarmee 3 maanden.

Tarieven

(per keer)95 euro

Kuur van 6 - 540 euro

Kuur van 8- 640 euro

Kuur van 10- 700 euro

MESO LIPPEN

De huid wordt dus minder veerkrachtig en verslapt gestaag. Hierdoor ontstaan rimpels. Roken, stress en uv-straling uit bijvoorbeeld zonlicht versnellen dit proces. Om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven, kan een vulmiddel onder de huid worden gespoten. Dit is een goede manier om statische rimpels tegen te gaan. Statische rimpels hangen niet samen met spierbewegingen, maar zijn het gevolg van het verslappen van de huid.Jouw lippen kunnen door een eenvoudige behandeling mooier worden gemaakt.

Derma pen behandeling 60 euro!

Striae behandeling, striemen verwijderen.

De Derma pen is geschikt voor de behandeling van: Fijne lijntjes, verslapte huid, grauwe en doffe huidskleur, grove porie Zon beschadigde huid en (acne) littekens Rimpelvervaging, Huidverstrakking, Vermindering/verwijderen van pigment -of ouderdomsvlekken Vermindering van couperose, Verbetering striae, Huidverjonging

Hoe werkt het?

Dermapen stimuleert met behulp van microscopisch kleine, vibrerende naaldjes de huid om collageen en elastine aan te maken. Daarnaast zorgt Derma pen door het maken van kleine kanaaltjes dat huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. Derma pen is geschikt voor alle huidtypen doordat de diepte en snelheid waarmee de naaldjes de huid bereiken kan worden afgestemd op ieder huidtype. De behandeling is vrijwel pijnloos, maar de huid kan eventueel met een creme gevoelloos gemaakt worden. De opperhuid blijft intact. Het is zo veilig, dat het eindeloos herhaald kan worden.

Het effect

Is niet direct zichtbaar, omdat de huidverjonging van binnenuit gebeurt. Maar na een paar behandelingen kan je echter al duidelijk merken dat de huid sterker en strakker wordt en beter doorbloed raakt

Meso-ANTI-AGING TECHNIEK.

Unieke methode, verbluffend resultaat. Kost 70 euro.

De meest geschikte plaatsen om hz toe te passen zijn het gezicht, hals, buik, benen en dijen.

hz helpt bij sinaasappelhuid, plaatselijke vetophopingen, fijne rimpels en een droge of ruwe huid. De huidbehandeling heeft het meeste effect wanneer er vroegtijdig mee begonnen wordt, zo rond de 35 jaar. Een doffe, grauwe huid, zoals een rokershuid, zal verfrissen. Daarnaast kunnen kleine rimpeltjes worden aangepakt. De behandeling dient echter wel, zeker het eerste jaar, circa iedere zes weken te worden herhaald. Daarna kan de behandeling worden afgebouwd, afhankelijk van het resultaat.

De Meso Roller maakt je huid stralend en gezond

Wat is de Micro Roller nu precies?

De Micro Roller is een cilinder met 192 minuscule naaldjes waarmee uw opperhuid gecontroleerd kleine gaatjes aanbrengt.

De Micro Roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. Uw huid is een levend orgaan, de micro openingen zetten uw eigen fibroblasten aan tot aanmaak van collageen en elastine. U merkt het al binnen een week, uw huid wordt gladder en strakker. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Effectief bij: huidverslapping, rimpels, littekens, striae en sinaasappelhuid!

PQAGE PEELING

PQAGE peeling is een revolutionair peeling concept met krachtige huidverjongende eigenschappen, maar wel een peeling met een groots respect voor de huid.

Deze unieke non-agressieve peeling gel is daarom de enige chemische peeling ter wereld die een hoog percentage 30-35% diep in de huid brengt, maar waarbij de huid NIET gaat exfolieren. Uw huid is aan de buitenkant onaangetast en het is dus niet zichtbaar dat u een chemische peeling heeft ondergaan!

is geschikt als:

anti-aging behandeling(huidverjonging, huidverbetering)

revitalisatie van gelaat, nek, decolleté en borsten

striae behandeling op lichaamsdelen (bijv. borsten, dijbeen, armen)

behandeling voor huidproblemen zoals een acne gevoelige huid.

behandeling bij recentelijk verkregen littekens

behandeling voor pigmentatiestoornissen en huidverkleuringen

Graag je huidverjongen?

Beauty art gebruikt alleen hz die lichaamseigen zijn en 100% biologisch afbreekbaar. Hz is van nature aanwezig in de huid, het bindweefsel en het gewrichtsvocht. Hz is hygroscopisch: elke molecule hz trekt water aan tot 100x haar eigen volume. Hierdoor bevordert hz tevens de diepe hydratatie van de huid.

Rood LED licht - verjonging op basis van het lichaamseigen herstelproces

Licht heeft een erg positieve invloed op onze huid en ons welzijn. Denk maar eens aan het verschil tussen een lekkere zonnige dag vergeleken met een donkere winterse avond. En hoe stralend onze huid er in de zomer uit kan zien, in vergelijking die in met de winter. Rood LED licht heeft dezelfde positieve eigenschappen van daglicht, maar niet de schadelijke bijwerkingen zoals UV-of IR- straling en is volledig veilig in gebruik.

Hoe werkt het?

Het Rode LED licht dringt tot 5 mm in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat. De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer 20 minuten per keer en voelt uiterst aangenaam en ontspannend aan. geschikt voor alle huidtypes, het hele jaar door geen bijwerkingen, pijnloos, geen irritatie of roodheid geen herstelperiode

Het effect

liftend en vochtherstellend

verbetert de huidstructuur,

verbetering van de doorbloeding van de huid en de huidskleur,

heilzaam bij couperose,

vermindering van fijne rimpeltjes en lijntjes.

gaat winter depressie tegen

Het effect

De resultaten zijn direct zichtbaar. Het hyaluronzuur wordt heel langzaam volledig afgebroken en daarom wordt aangeraden om deze behandeling eens in de 3 maanden te herhalen.

is een natuurlijk en essentieel bestanddeel van de huid. Het geeft de huid volume en natuurlijke elasticiteit.

Het hyalurongehalte in de huid neemt af naarmate we ouder worden. Hierdoor verloopt de stofwisseling in de cellen steeds trager. De huid wordt dunner, slapper en droger, waardoor er rimpels ontstaan.

Micro Dermabrasie - 55 euro

Micro Dermabrasie - Micro Dermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid door middel van speciale kristallen.

Micro Dermabrasie gebeurt met veilige aluminiumoxide kristallen die onder vacu�m de huid slijpen. Het optimale effect wordt bereikt met kristallen met een diameter van 80 micron. Dit is een zachte en veilige behandeling waarbij de dode huidcellen (hoornlaag) alsook de stratum lucidum (doorschijnende laag) verwijderd kunnen worden. Dit resulteert in een krachtige opperhuid regeneratie die de huid een langdurig schoon en fris uiterlijk geven. Lijntjes en rimpels verfijnen en verminderen doordat de basale cellaag nieuwe jonge, gezonde cellen zal vormen.

Goed bij acne !

Toepassingen:

- Huidverjonging, Skin.

- Bevordert de aanmaak van elastine en collagene vezels

- Werkt tegen pigmentstoringen

- Egaliseert de huidskleur

- Goed bij acne

- Tegen donkere kringen en verslapping

- Maakt de door de zon beschadigde huid beter

- Vermindert fijne lijntjes en rimpels

- Verbetert de bloedcirculatie

- Voorkomt sinaasappelhuid

- Voorkomt striae

- Reinigt de huid

- Maakt de huid gladder

- Verwijdert dode huidcellen

Micro needling

Derma pen behandeling De Derma pen is geschikt voor de behandeling van:

Fijne lijntjes, verslapte huid, grauwe en doffe huidskleur, grove poriën

Zon beschadigde huid en (acne) littekens

Rimpelvervaging

Huidverstrakking

Vermindering/verwijderen van pigment -of ouderdomsvlekken

Vermindering van couperose

Verbetering striae

Huidverjonging

Hoe werkt het?

Derma pen stimuleert met behulp van microscopisch kleine, vibrerende naaldjes de huid om collageen en elastine aan te maken. Daarnaast zorgt Derma pen door het maken van kleine kanaaltjes dat huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. Derma pen is geschikt voor alle huidtypen doordat de diepte en snelheid waarmee de naaldjes de huid bereiken kan worden afgestemd op ieder huidtype. De behandeling is vrijwel pijnloos, maar de huid kan eventueel met een creme gevoelloos gemaakt worden. De opperhuid blijft intact. Het is zo veilig, dat het eindeloos herhaald kan worden.

Het effect

Is niet direct zichtbaar, omdat de huidverjonging van binnenuit gebeurt. Maar na een paar behandelingen kan je echter al duidelijk merken dat de huid sterker en strakker wordt en beter doorbloed raakt.

Herstel uw rimpels met Gezichtsbehandeling in schoonheidssalon Beauty art.

Facelift - 160 euro

Welke vorm van Meso-therapie er wordt gegeven wordt bepaald aan de hand van een analyse van de huidconditie. Naar aanleiding van deze analyse stellen we een op maat gemaakt programma samen, bestaande vitamines, collageen. Zorgen voor huidverjonging door rimpels van binnenuit op te vullen, wat resulteert in een frissere, gezondere en strakkere huid. De Mesogun kan perfect worden ingesteld op het huidtype en de rimpeldiepte en dosering van het in te brengen product. Hierdoor bevordert hz tevens de diepe hydratatie van de huid. Het effect is direct zichtbaar. Na ongeveer een jaar moet de behandeling herhaald worden, om hetzelfde effect te behouden. Met nieuw collageen en elastine wordt uw huid weer soepeler en elastischer zodat je er jeugdiger uitziet. UW KAAKLIJN VERST RAKKEN EN VERSTEVIGEN Naarmate we ouder worden, verslapt niet alleen onze huid, ook de botstructuur verandert. En dat heeft zijn uitwerking op de kaaklijn. De wangen zakken wat uit en het gezicht verliest zijn oorspronkelijke, mooie V-vorm.

Dubbele onder kin behandeling.

De eerste invasieve sculptuur effect behandeling voor het gezicht ( dubbel kin) , met vet afbrekend effect en voor gelijktijdige lift en herstel van de teint.

Sinaasappelhuid behandeling- 65 euro

Nu bestaat de mogelijkheid om het Sinaasappelhuid behandelen op ongewenste plaatsen zit op een vrijwel pijnloze en inspanningsloze manier te verwijderen.

PEELING

Eindelijk een peeling op de markt waarbij de werking alleen plaatsvindt in de papilaire laag van de huid, waardoor de buitenkant van de huid wordt ontzien en intact blijft. Dit is dus een uitstekende diepte peel als u b.v. een dunne- of zelfs een gevoelige huid heeft. Andere chemische peels verdikken de lederhuid (dermis) maar maken de opperhuid of bovenste huidlagen (epidermis) juist dunner, perfect bij een dikke stevige huid of een huid met acne en acne littekens, maar iets minder voor een al reeds dunne huid.

PQAGE heeft een unieke drievoudige werking:

Voordelen:

geen vervelling

geen pijn

direct een mooiere huid

PQAge is een veilige en comfortabele peeling voor de huid. De behandeling is geheel pijnloos, en zelfs niet onaangenaam te noemen omdat we de peelinggel de

Het zorgt direct voor een liftend en huidverstrakkend effect van de huid. Het stimuleert de huideigen collageen- en elastine aanmaak voor een zichtbaar stevigere, jongere huid. Dit gebeurt echter niet meteen maar na gemiddeld 21 dagen na de behandeling zoals bij iedere chemische peeling. Deze peeling formule bevat tevens huidoplichtende ingrediënten. Deze egaliseren je huidskleur per direct, waardoor je huid er rustig, fris en egaler van kleur uitziet.

De LED gezicht en rug behandeling 40 euro !

een volledig liftend en vochtherstellend effect.

werk tegen acne.

een verbetering van de spankracht en de huidstructuur.

een verbetering van de doorbloeding van de huid en huidskleur.

vervaging van pigmentatie.

verbetering van couperose huid.

een vermindering van fijne rimpeltjes en lijntjes.

Veel effectieve behandelingen tegen acne.

Acne

Salon Beauty is gespecialiseerd in de behandeling van acne. Wij kunnen vrijwel alle acne doen verdwijnen, op voorwaarde dat men zich houdt aan hetgeen wij samen afspreken.

Wel of geen dieet?
We moeten alleen samen uitzoeken voor welke stoffen je gevoelig bent. Als wij samen constructief de acne te lijf gaan, zul je verstel staan hoe snel je huid vooruit gaat en hoeveel littekens van acne van vroeger nog zullen verminderen.

Peelingen

Bij de bestrijding van puistjes en pukkels maken wij gebruik van alle beproefde techniken die momenteel voorhanden zijn. In onderling overleg kiezen wij dan de behandelmethode die het best bij de client past.Wij beschikken over diverse hoogwaardige peelingen:

 • Standaard peelingen
 • Aziatische peelingen
 • Kruiden peelingen
 • Zwitserse peelingen
 • Chinese peelingen

Met het gebruik van de ALEXANDRE FABELLE produkten neemt de roodheid af. De ontstekingen worden geremd. In samenwerking met uw schoonheidsspecialiste die speciaal is opgeleid in de Alexandre Fabelle methode, kunt u uw huid sneller in een goede conditie krijgen. Uw Alexandre Fabelle huidspecialiste kan u adviseren en (als u wilt) behandelen voor een nog beter resultaat.

Produkten voor thuis gebruik:

 • Reinigingsmilk
 • Hydra Mousse (cleansing foam)
 • Lotion Fraiche
 • Oily skin treatment
 • Quick Mask
 • Special Black Mask
 • Drying Lotion
 • Base Balance
 • Balance de Nuit
 • Blue Mask
 • Gel Hydratant

Gebruik voor 's avonds:

 1. Gelaat reinigen met Reinigingsmilk, Hydra Mousse en Lotion Fraiche of Black Soap.
 2. Op een klein watje een beetje Oily Skin Treatment Lotion doen en op de pukkels elke dag aanstippen.
 3. Op de pukkels iedere dag Black Mask aanbrengen. Op je gehele gezicht 2 x per week. 5 tot 10 minuten laten inwerken, daarna met lauw water afwassen.
 4. Drying Lotion op alle puistjes aanbrengen en niet verwijderen.
 5. Blue Mask op het gehele gezicht om de pukkels heen aanbrengen en niet afwassen de eerste week. De tweede week 's avonds Balance de Nuit afwisselen met Blue Mask.

Gebruik voor 's morgens:

 1. Quick Mask aanbrengen. 3 minuten laten inwerken bijvoorbeeld wanneer u uw tanden poetst. U hoeft niet eerst uw gezicht te wassen. Base Balance als dag creme aanbrengen. Op de vette vlekken zoals neus, kin en voorhoofd Balance de Nuit.
 2. Gel Hydratant 2 tot 3 keer per week in een mesdikke laag aanbrengen. 10 minuten laten zitten of als nacht of dag gel aanbrengen.

Basis Behandeling

Dit is een behandeling van ongeveer 30 min. Waarin uw huid wordt gereinigd, stoombad een masker en een verzorgende creme aan de hand van uw huidtype.

Gezichtbehandeling

Dit is een basisbehandeling geschikt voor alle huidtypes. Deze behandeling is vrij uitgebreid. We beginnen met het reinigen van de ogen. Een diepte reiniging met Hydra-Mousse. Een verfrissend Quick mask. Een massage met ‘n Hydra mask door middel van Ultra therapy. Afsluiting met een verzorgende creme.

30+ Collageen Behandeling

Deze behandeling is vanaf 30 jaar. Ter voorkoming van vroegtijdige huidverouidering. We beginnen met het reinigen van het gezicht. Dan een stoombad. Een collageen ampul Vita Visagedie doormiddel van de Boule Freezers in de huid gemasseerd wordt. Massage met Hydra Perfect Collageen creme. Een callageen vlies en als afsluiting dagcreme Forte Fiance of Hydra Perfect.

Vochtbehandeling

Dit is een behandeling voor de droge, normale, gecombineerde en rijpere huid. We beginnen met het reinigen van het gezicht. Dan een peeling. Massage met een hydraterend ampul doormiddel van Boule Freezers. Dit zijn glazenbollen met koude vloeistof. 5 a 10min stoombad met Gel Hydratant. Massage met Bio-Serum Actif. Een Hydra Mask. Ter afsluiting een verzorgende creme naar gelang het huidtype

Skin Lift Mask

Het skin-lift mask is een cosmetische face-lift voor het gelaat en hals op basis van vitamines in combinatie met natuurzuivere aloe vera. We starten met het reinigen van het gezicht. Daarna volgt een Quick mask. Dan het skin-lift mask en een massage met Gel Hydratant en Serum Bio Actif.

Botanic Peel Behandeling

De peeling peelt de huid langzaam van binnenuit zonder dat u er thuis voor moet blijven vanwege roodheid of zware vervelling. Tijdens deze behandeling krijgt u een massage met ultra-geluiden deze geven uw huid miljoenen trillingen per seconden en deze trillen als het ware afvalstoffen/pigmentophoping los en voert deze af.
Het beste resultaat krijgt u binnen 3 tot 7 behandelingen, afhankelijk van de conditie van uw huid. Als u wekelijks een behandeling ondergaat dan voorkomt u dat de hoornlaag aangroeit, waardoor er meer behandelingen nodig zullen zijn. Wij raden dan ook aan de Botanical Peel als kuur te doen.

Acne Behandeling

Bij de acne behandeling van Beauty worden hoogwaardige producten van het merk Alexandre Fabelle gebruikt. De huid behandeling begint met een reiniging, we gebruiken hiervoor Lait Demaquillant Doux. Met deze reiniging verwijderen we alle make-up resten en vuil restanten in de huid. Hierna vervolgen we de acne behandeling met een diepte reiniging. We brengen een Hydra Mousse aan en behandelen de huid met een lichte scrub.
Daarna is het belangrijk de hoornlaag van de huid dunner te maken, dit voorkomt namelijk zwarte puntjes ofwel zwartkopjes. Het dunner maken van de hoornlaag van de huid doen we door middel van een Quick Mask. Met dit schoonheidsmasker exfolieren we de huid.
Het is mogelijk dat onze schoonheidsspecialiste besluit een Vapozone stoom behandeling of Ultra Sound behandeling toe te passen. Dit maakt de behandeling niet duurder, wij houden niet van verborgen kosten.
Uw huid is nu gereed voor de ultieme acne behandeling, het Black Mask Nadat dit masker haar werk heeft gedaan zullen wij u een eindbehandeling geven.